Opinie

Raisa, opinia z Nocowanie.pl
17/08/2017

(5 / 5)

Zobacz opinię

Spędziliśmy wspaniałe wakacje w ośrodku Rusałka, wszystko zgodne z informacjami z internetu, blisko plaża, pyszne jedzenie, podczas śniadania na bieżąco dokladano to, co się kończyło, świetne place zabaw i animacje dla dzieci. Cena adekwatna do jakości i warunków. To były nasze najlepsze wakacje i zdecydowanie wrócimy tam za rok 🙂

Anna R, opinia z TripAdvisor.com
20/11/2017

(5 / 5)

Zobacz opinię

Odwiedziłam Rusałkę już po raz trzeci i mogę śmiało polecić ten ośrodek. Po pierwsze bliziutko do plaży (a jest to szczególnie istotna sprawa, jak się jedzie z dzieciakami). Serwowane jedzenie jest bardzo smaczne, a codzienne animacje dla dzieci nie raz zajęły maluchom całe popołudnie. W tym roku po raz pierwszy mieliśmy okazję wynajmować świeżo wyremontowane pokoje – brawo dla właścicieli za szeroko zakrojone inwestycje przy znikomych różnicach w cenach 🙂 Podsumowując serdecznie polecam Rusałkę i podpisuję się pod tym stwierdzeniem obiema rękami. Na pewno nie raz tam zawitamy 🙂

Paulina Kaczmarczyk, opinia z Google.com
23/11/2017

(5 / 5)

Zobacz opinię

Coś pięknego! Ośrodek jest tak blisko morza, że nawet mój bardzo leniwy mąż chodził tam kilka razy dziennie, a kiedy to jak raz poszedł na plażę już nie chciał wracać. Można swobodnie poleżeć 2-3 godzinki i wrócić na posiłek z powrotem, nie ma konieczności brania kanapek czy czegokolwiek. Świetne miejsce!

Anna I, opinia z TripAdvisor.com
31/08/2017

(4 / 5)

Zobacz opinię

Bardzo blisko zejścia na plażę.
Pokoje z tarasem wychodzącym bezpośrednio na plac zabaw są przestronne. Na wyposażeniu ręczniki, lodówka, parawan, leżaki, koc plażowy, suszarka na pranie; jedynie brakowało w łazience obok zlewu wieszaka na ręcznik do rąk, no i kubełek na śmieci mógłby być trochę większy.
Na tarasie stolik, krzesła i parasol.
Śniadania i obiady smaczne (ze wszystkich posiłków dzieciom nie smakowała tylko zupa pieczarkowa, ale moim zdaniem była pyszna, tak jak wszystkie serwowane zupy, a dzieci po prostu nie lubią grzybów); świetny pomysł na wydawanie zupy dla dzieci o 13; obsługa w jadalni sympatyczna.
Zajęcia dla dzieci bardzo dobrze zorganizowane, codziennie coś ciekawego, dzieci chętnie brały w nich udział, podziękowania dla Pani Eweliny 🙂

Eleonora, opinia z Nocowanie.pl
05/09/2016

(4,4 / 5)

Zobacz opinię

Właśnie z grupą osób niepełnosprawnych wróciliśmy z Rusałki. Wszyscy bardzo zadowoleni, bardzo miła obsługa i wyżywienie super. Blisko morza,cisza i spokój (oprócz terminu kiedy odbywa się zlot studentów). Pokoje skromnie wyposażone, ale czyste i schludne. Bardziej komfortowe warunki w budynku głównym. Ośrodek pełen zieleni, czysty, zadbany, z miejscem na ognisko i siatkówkę oraz placem zabaw dla dzieci. Dla osób niepełnosprawnych na wózkach brak udogodnień, ale byliśmy o tym poinformowani i akurat takich nie było w naszej grupie. Rzetelna informacja, jeśli wystąpią jakieś problemy, natychmiast są rozwiązywane. Spędziliśmy bardzo miły tydzień za co bardzo dziękujemy obsłudze, która bardzo o nas dbała. Szczególnie polecam dla rodzin z dziećmi i seniorów.

Renata P, opinia z TripAdvisor.com
30/11/2016

(5 / 5)

Zobacz opinię

Bardzo lubię tam jeździć, ośrodek ma swój urok, a do tego jest czysto i smacznie. Bardzo miła i sprawna obsługa. Lokalizacja bardzo dobra, bardzo blisko do piaszczystej plaży. Dość cicho i spokojnie, dobre warunki, niewysoka cena. Mogę śmiało polecić.

Michał Kwiatkowski, opinia z Google.com
26/09/2016

(5 / 5)

Zobacz opinię

Fajny i niedrogi ośrodek. Jeździmy tam z rodziną od trzech lat co rok. Lubimy Łazy za ich spokój. Sam ośrodek też jest położony w idealnym miejscu bo na samym końcu Łazów. Pokoje czyste bez luksusów – ale nie jedziemy tam po to żeby siedzieć w pokoju 🙂 Warta polecania jest kuchnia, posiłki są urozmaicone a miła obsługa zawsze służy pomocą. Idealne miejsce na rodzinny wypad. Na miejscu są place zabaw i co wieczór jakieś atrakcje dla maluchów.

Zuzanna Piotrowska, opinia z Google.com
14/12/2016

(5 / 5)

Zobacz opinię

Jestem bardzo zadowolona z moich tegorocznych wakacji, które spędziłam wraz z rodziną właśnie w ośrodku Rusałka! Przede wszystkim-piękna okolica, zielona, spokojna. Pokoje są czyste, wokół wszystko jest zadbane, co dla mnie jest bardzo ważne. Duży plus dla personelu, który służy pomocą i chętnie odpowiada na wszelkie pytania i wątpliwości. Dużym udogodnieniem była dla mnie możliwość korzystania z oferty gastronomicznej co odciążyło mnie oraz moich towarzyszy:) Menu specjalnie przygotowane dla dzieci -super! Smacznie i swojsko. Rodzinny klimat, bliski dostęp do morza i ta sielanka…na pewno wrócę!

Paweł, opinia z forum.gazeta.pl
21/08/2015

(4 / 5)

Zobacz opinię

A my wraz z rodzina właśnie kończymy tygodniowy turnus i jesteśmy zadowoleni. Pokoje trochę małe jak na 4 osoby ale nie przyjechaliśmy 900 km żeby cieszyć się wielkością pokoju tylko plażą i morzem. Poz tym ośrodek znajduje się w świetnej lokalizacji (blisko sklep itp.) i znajduje się bardzo blisko morza 50-70 m. No i bardzo dobre jedzenie, kolacja i obiadki do syta. Wieczorami też dzieciaki się nie nudziły bo co wieczór organizowane były rożne zajęcia i zabawy. Za tą kasę naprawdę polecam wszystkim szczególnie rodzinom z małymi maluchami !!!

Maciej Gauer, opinia z wakacje.pl
10/01/2013

(4,1 / 5)

Zobacz opinię

Witam, wakacje wraz z żoną spędziliśmy w Łazach obok Mielna. Ośrodek, na który się zdecydowaliśmy to Rusałka. Pierwsze co rzuca się w oczy to “PRLowski” wygląd ośrodka, jego wnętrze i wykończenie to nie te z rzędu pięciogwiazdkowych, ale na Boga za tą cenę dostajemy naprawdę miła atmosferę i klimat, który nazywam rodzinnym. Nie wiem czy wszystkich to odpowiada, ale ja czuje się w takich miejscach po prostu dobrze. Jedzenie bardzo nam smakowało a i dzieciaki nie grymasiły. Co do dzieci to trzeba wspomnieć o tym jak się tam nimi zajmują. Zawsze znalazło się dla nich jakieś zajęcie jak nie bawiły się same to znowu zajęcia z animatorkami aż człowiek czasem zapomina, że z dziećmi przyjechał 🙂 Noo i blisko morza minutka i się jest!
jakby ktoś sobie życzył to podrzucam link do strony ośrodka https://www.rusalka-nadmorzem.pl/
Był ktoś z Was w tym ośrodku? Albo chociaż w tej miejscowości bądź okolicach? Podobało Wam się?
P.S. bo mnie bardzo! 🙂
Pozdrawiam
Maciej Gauer wraz z rodzinką