Menu III
160 zł za osobę (4 dania ciepłe)

I DANIE
Krem z borowików z łazankami lub rosół domowy z makaronem
Pieczeń wieprzowa w sosie czosnkowo-ziołowym
Ziemniaki opiekane z ziołami lub kluski śląskie
Bukiet warzyw gotowanych na parze z masłem lub modra kapusta lub bukiet surówek

ZIMNY BUFET
Ryba po grecku
Tradycyjny śledź w 3 smakach (po kaszubsku, tradycyjny z cebulką, w śmietanie)
Roladki z szynki ze szparagami pod galaretą
Boczek rolowany faszerowany piklami
Tymbaliki drobiowe z cytryną
Jaja faszerowane szynką, pieczarkami z sosem majonezowym
Schab ze śliwką
Półmisek mięs i wędlin (Paleta mięs i wędlin swojskich: karkówka pieczona, boczek pieczony, pasztet drobiowy, salami, kabanosy wieprzowe, szynka wieprzowa, baleron, polędwica podawane z ćwikłą i chrzanem)
Półmisek serów z dipem śródziemnomorskim

ZAKĄSKI CIEPŁE
Bigos staropolski po myśliwsku

SAŁATY
Sałata nicejska z tuńczykiem
Sałatka hawajska z kurczaka z ananasem
Jarzynowa – tradycyjna

SOSY
Żurawinowy
Diabelski
Tatarski

DODATKI
Caprese – pomidory z mozzarellą, bazylią i sosem winegret
Warzywa marynowane – ogórki, papryka
Grzyby marynowane
Dynia w occie
Napoje zimne i gorące
Pieczywo mieszane
Masło smakowe

DESERY
Patery owoców sezonowych
Wybór ciast
Puchar lodowy z owocami lub szarlotka z lodami waniliowymi

II DANIE
Udko z kurczaka w glazurze miodowo-czosnkowej
Krokiety ziemniaczane

III DANIE
Żurek królewski z tartym chrzanem i białą kiełbasą w bochnie chleba lub zupa gulaszowa