Menu II
140 zł za osobę (3 dania ciepłe)

I DANIE
Rosół domowy z makaronem lub żurek królewski z tartym chrzanem i białą kiełbasą w bochnie chleba
Schab pieczony w ziołach podany w sosie tymiankowym
Ziemniaki opiekane
Zestaw surówek lub kapusta zasmażana z kminkiem lub majerankiem

ZIMNY BUFET
Półmisek warzyw i serów z dipem śródziemnomorskim
Boczek rolowany, faszerowany piklami
Śledź w trzech smakach (po kaszubsku, tradycyjny z cebulką, w śmietanie)
Ryba po grecku
Jajka faszerowane pieczarkami i szynką z sosem majonezowym
Tymbalik drobiowy z cytryną
Półmisek mięs i wędlin (Paleta swojskich mięs i wędlin – karkówka pieczona, boczek pieczony, pasztet drobiowy, kabanosy wieprzowe, szynka wieprzowa, baleron, polędwica podawane z ćwikłą i chrzanem)

SAŁATY
Hawajska z kurczakiem, ryżem i ananasem
Jarzynowa – tradycyjna
Grecka z oliwkami i serem FETA

SOSY
Żurawinowy
Diabelski
Tatarski

DODATKI
Caprese – pomidory z mozzarellą, bazylią i sosem winegret
Warzywa marynowane – papryka, pieczarki, ogórki
Napoje gorące (kawa, herbata)
Pieczywo mieszane
Masło smakowe

DESERY
Puchar lodowy z owocami lub szarlotka z lodami waniliowymi

II DANIE
Udko pieczone z kurczaka w glazurze czosnkowo-miodowej
Ryż kolorowy z warzywami z okrasą maślano-ziołową

III DANIE
Flaczki lub barszczyk czerwony z krokietem mięsnym