Menu I
110 zł za osobę (3 dania ciepłe)

I DANIE
Rosół domowy z makaronem
Kotlet schabowy panierowany
Ziemniaki opiekane w ziołach prowansalskich
Zestaw surówek lub kapusta zasmażana

ZIMNY BUFET
Ryba po grecku
Śledź w 3 smakach (po kaszubsku, tradycyjny z cebulką, w śmietanie)
Roladki z boczku z serem i piklami
Szynka z musem chrzanowym pod galaretą
Jajka faszerowane pieczarkami i szynką z sosem majonezowym
Tymbalik drobiowy z cytryną
Półmisek mięs i wędlin (Paleta swojskich mięs i wędlin – karczek pieczony, boczek pieczony, pasztet drobiowy, szynka wieprzowa, baleron, polędwica podawane z ćwikłą i chrzanem)

SAŁATY
Jarzynowa – tradycyjna
Grecka z oliwkami i serem FETA
Sałatka nicejska z tuńczykiem

SOSY
Żurawinowy
Diabelski
Tatarski

DODATKI
Caprese – pomidory z mozzarellą, bazylią i sosem winegret
Warzywa marynowane – papryka, pieczarki, ogórki
Napoje gorące (kawa, herbata)
Pieczywo mieszane
Masło smakowe

DESERY
Puchar lodowy z owocami

II DANIE
Udka w glazurze miodowo-czosnkowej lub bigos staropolski po myśliwsku (do wyboru)

III DANIE
Barszcz czerwony z krokietem mięsnym lub żurek królewski z tartym chrzanem i białą kiełbasą (do wyboru)